Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Baterii bucatarie Grohe Eurodisc Cosmopolitan

eurodisc-cosmopolitan-categorieÎmbinarea echilibrată între caracteristicile practice și design
În acelaşi fel în care o masă grozavă este rezultatul unor arome, texturi şi nutrienţi perfect echilibrate, bateria dumneavoastră de bucătărie ar trebui să fie o combinaţie echilibrată de design şi caracteristici practice. Detalii bine gândite ce se pliază pe nevoile dumneavoastră şi pe cerinţele de instalare ale bucătăriei. Din fericire, bateriile de bucatarie Eurodisc Cosmopolitan oferă îndeajuns de multe opţiuni şi variante de design pentru a îi satisface pe cei mai pretenţioşi bucătari.
În procesul de dezvoltare al gamei de baterii bucatarie Eurodisc Cosmopolitan, ne-am gândit mai întâi la bucătarii care nu pot fi mulţumiţi cu uşurință. Aceştia vor recunoaşte atenţia pentru detaliu şi pentru funcționalitate. Suprafaţa cromată strălucitoare a bateriilor de bucatarie pune în evidenţă în mod elegant muchiile ascuţite ce definesc corpul bateriei de bucatarie. Vă puteţi aştepta la aceeaşi perfecţiune în ceea ce priveşte funcţionalitatea bateriei ca şi cea referitoare la design.
Puteţi alege între trei înălţimi diferite ale pipei de scurgere, diferite versiuni şi nenumărate opţiuni de instalare. Orice alegere aţi face, vă garantăm un aspect atractiv şi o operare uşoară de-a lungul utilizării acestei baterii, datorită cartuşelor ceramice GROHE SilkMove® şi suprafeţei cromate GROHE StarLight®. [sursa:grohe.ro]